078 674 2919 | Edisonweg 22, Strijen

mixingpanel.jpg
microphone.jpg

TECHNICAL SUPPORT

Rider’s vakkennis, technici en materiaal zijn ook in te zetten in uw bestaande productie. Heeft u net te weinig capaciteit en/of kennis in huis om net die ene productie mee te faciliteren, vraag het ons.

Wij kunnen aanvulling leveren in de vorm van materiaal met daarbij de kennis van en ervaring met dat materiaal, of een gedeelte van een festival met meerdere podia onder onze hoede nemen, geheel onder uw voorwaarden. Wij zorgen indien gewenst voor aan- en afvoer van materiaal.

Licht en geluid is onze passie en we blijven graag op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U kunt er dus zeker van zijn dat wanneer u ons vraagt, u kwaliteit én kennis van zaken in huis haalt. Wij stappen zó uw productie in.

Wij staan voor een heldere en scherpe communicatie. Zo creëren we, samen met uw team, een efficiënte en soepele uitvoering van uw productie.

Vraag naar de beschikbaarheid van onze crew via 078 6742919 of buiten kantooruren via info@rider.nl.

PRODUCTIONS

Omdat wij één van de eerste productiebedrijven in Nederland zijn en onszelf inmiddels specialist kunnen noemen in geluid, licht, video en alles wat erbij komt kijken, kunnen wij u adviseren en een adequate planning ontwerpen voor bijna alle zalen in Nederland of ver daarbuiten. Ook buitenlocaties brengen mooie uitdagingen met zich mee die we graag samen met u aangaan.

Omdat Rider over een verscheidenheid aan eigen transport middelen beschikt is het vervoer, ook internationaal, altijd goed geregeld. Ook de benodigde reisdocumenten zoals ATA carnets en verkeersontheffingen voor zon- en feestdagen worden door ons verzorgd.

We werken met een hecht team van professionele eigen en vertrouwde freelance technici, wat bij elke gelegenheid weer zorgt voor een uitstekend resultaat waar we trots op kunnen zijn!

 

OCCASIONS

Wij proberen ons aanbod aan materiaal zo up-to-date mogelijk te houden om zo aan de vraag uit de markt te voldoen.

 Het komt daarom ook regelmatig voor dat wij ons assortiment upgraden en we de vervangen apparatuur als occasion aanbieden.

Deze apparatuur is altijd in goede staat en kan nog jaren mee. Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod?

 

 

MET AFLEVERSERVICE OF DRY HIRE

Naast de volledige verzorging of support bij allerlei evenementen kunt u bij Rider ook terecht voor de huur van materiaal in de vorm van “Dry-hire” Wij hebben een steeds groter wordend scala aan materiaal beschikbaar en zijn continu bezig met innoveren zodat u steeds het beste materiaal ter beschikking heeft, voor een dag, een week, voor enkele maanden of zelfs langer. En mochten we het even niet hebben, dan kijken wij in onze directe omgeving naar een goede oplossing om u zo toch van dienst te kunnen zijn.

Onder andere in ons assortiment:

L-acousctics, Yamaha, Midas, Labgruppen, Lake, Shure, QSC,

Pioneer DJ, Chamsys, AKG, BSS, Crest, Prolyte,